De speeltuin op het Sportpark Kastelenring in Leidschendam is zaterdag officieel heropend. De oude speeltuin verkeerde in slechte staat en was hard aan vervanging toe. De officiële opening vond plaats in aanwezigheid van vele kinderen, ouders, besturen van  SEV en RKAVV en vertegenwoordigers van Sport en Welzijn,  Vlietwensen Leidschendam/Voorburg en het Van Ravesteyn Fonds. Deze laatste 2 instanties hebben samen met Fonds 1818 ruimhartig een financiële bijdrage geleverd in de kosten van de nieuwe speeltuin. Stichting Sportpark Kastelenring heeft de overige kosten zijn voor rekening genomen. Willem van Dijk, voorzitter SSK, hield een openingspraatje. De voetballertjes van SEV en RKAVV en ook de kleinere toeschouwers kunnen weer volop en vooral veilig spelen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter