Geen kerkdienst, maar een lunchconcert. Zondag 26 mei kan men in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg luisteren naar de zussen Nadia en Adelia Askarova (piano en orgel). Nadia en Adelia brengen hoogtepunten uit het programma van hun eigen Voorburgse huistheater ’t Hart: van klassiek tot eigentijds, van Mozart tot musical. Het lunchconcert begint om 12.00 uur. De toegang is gratis. Anders dan anders is er die zondagochtend geen kerkdienst in de Koningkerk en in de Oude Kerk. Beide kerkgemeenschappen hebben samen een dienst in Park Vreugd en Rust in Voorburg. Dat neemt niet weg dat wie eerder dan 12.00 uur binnenkomt voor het lunchconcert een boterham mee kan eten. Na het concert wordt ter dekking van de onkosten een vrijwillige inzameling gehouden. Ook kan men met een glaasje en een versnapering met elkaar en de gast-musici nog even napraten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter