De vijfde editie van het festival A Walk in the Park wordt gehouden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei. Dit gratis culturele stadsfestival vindt plaats in Park Vreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg. Ook dit jaar is er volop plaats voor theater, kunst, sport, muziek, food en is er ook een uitgebreid kinderprogramma.  Het park wordt verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater en Kunstpark en het Sportpark, waarin leuke activiteiten georganiseerd worden zoals het Stads Walking Dinner, De Meezingbrunch voor de lokale ouderen en de fitcontest voor de jeugd.
Een van de vele onderdelen van het festival is de uitreiking van de cultuurprijs. Hiervoor zijn genomineerd: Max Nierstrasz (presentator en maker Van Horen Zeggen); Annet Weijermars (voorzitter Huygensfestival); Rogier Helwig (directeur Theater Ludens); Adrey Caljé (cartoonist en fotograaf); Stephan Evenblij (theatermaker/ acteur); Bram Zonderop (molenaar De Vlieger); Arnold Jehee (stichting Sint Nicolaas evenementen); Bert Winter (bestuurslid Stip); Historische Vereniging Voorburg; Stichting Dans aan de Vliet; Huygensfestival; Voorburgse musea Hofwijck en Swaensteyn; Talentenloods en Haenen Muziek. U kunt een stem uitbrengen via de site www.awalkinthepark.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter