In recreatiegebied Vlietland ligt één van de grootste Aquapretparken van Europa. Dit park biedt een aanvulling op de vele reeds aanwezige recreatieve voorzieningen in Vlietland en verhoogt daarmee de aantrekkelijkheid van Vlietland als grootste watersport-, recreatie- en natuurgebied van Zuid-Holland.

Het Aquapretpark biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. Drijvend op het water vind je er onder andere trampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een volleybalcircuit en nog veel meer. Dit alles staat met elkaar in verbinding en vormt zo een prachtig parcours.

Parkeren is gratis. Het Aquapretpark in Vlietland is toegankelijk voor iedereen met een zwemdiploma. Meer informatie is te verkrijgen bij Hans Bosveld van Aquapretpark Vlietland B.V., telefoon 06 – 1563 6266 en via vlietland@aquapretpark.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter