Staatssecretaris Stientje van Veldhoven verricht vrijdag 17 mei de officiële opening van  het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer. Een prachtig station dat trein, RandstadRail, bus, auto en fiets bij elkaar brengt. Daarmee is het een belangrijk vervoersknooppunt voor de gemeenten Lansingerland en Zoetermeer en voor de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Reizigers bewegen zich sneller en gemakkelijker in de driehoek Gouda, Rotterdam en Den Haag. Dat is enorm belangrijk voor toekomstige (economische) ontwikkelingen. De ontwikkeling van Station Lansingerland Zoetermeer is een voorbeeld van hoe overheden, vervoerbedrijven en spoorbeheerder samenwerken. Niet langer is vervoer een sluitstuk van gebiedsontwikkeling, maar moet het juist de ontwikkeling op gang brengen. Benieuwd naar het station? Kom dan zaterdag 18 mei langs en ervaar het station tijdens één van de rondleidingen tussen 10.00 en 16.00 uur! Kijk hier voor meer informatie: bit.ly/2VCUDMe

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter