Activiteiten
Oud Voorburg verdiept zich in duurzaamheid

Wijkvereniging Oud-Voorburg gaat zich verdiepen in duurzaamheid. De leden worden uitgenodigd voor een bijeenkomst, vandaag woensdag 15 mei, om 20:15 uur in Wijkcentrum De Oranjehoek, aan de Oranje Nassaustraat 1. Wethouder Astrid van Eekelen zei onlangs bij de presentatie van haar uitvoeringsprogramma ‘Duurzaamheid, dat gaan we natuurlijk doen’ dat ze inzet op een wijkgerichte aanpak. Wat betekent dat voor de bewoners in Oud Voorburg? Hoe maak je dat concreet? Is het zo duidelijk en eenvoudig?

De vereniging heeft een drietal gastsprekers gevraagd hierover te vertellen. Allereerst is er een toelichting op het concept uitvoeringsprogramma Duurzaamheid door Anouk Schönau, programma coördinator, en Hanne Regeer, medewerker Duurzaamheid. Daarna volgt Guus Goris van het kernteam ‘Voorburg West VerduurSamen’. De bewoners in West willen zelf actief bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor hun kinderen. Hoe pakken ze dit aan? Guus Goris heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor energietransitie in Voorburg-West.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter