Activiteiten
Woej zoekt en beloont jonge helden

,,Ben jij een jonge held? Dan ben je uitgenodigd. Heb jij zorgen voor of over iemand in jouw omgeving? Bijvoorbeeld je vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen? Of ken je iemand die dat doet of heeft? Van 3 tot 9 juni is het de week van de jonge mantelzorger en worden er door Woej en SenW een aantal activiteiten georganiseerd. Jij bent uitgenodigd”, aldus Charline Heemskerk van Woej.

Deze landelijke week is de start van het project Jonge Mantelzorgers van Woej. Charline Heemskerk: ,,De doelgroep, die wij Jonge Helden hebben genoemd, vinden het zorgen voor iemand in hun directe omgeving vaak heel normaal. Dit terwijl zij in een bijzondere situatie opgroeien waarin zij een groot verschil maken voor de ander. Hier komen taken en verantwoordelijkheden bij kijken die niet altijd passend zijn bij de leeftijd. We vinden het belangrijk om deze doelgroep bewust te maken van de hulp die er voor hen is. Al is het alleen al het samenkomen met andere jongeren die in een soortgelijke situatie opgroeien. Dat kan enorm helpen.”

Op woensdag 5 juni is er een gezellige avond met hapjes en drankjes in restaurant Volle Maan. Op zaterdag 8 juni wordt er gebowld en aansluitend staan er pizza’s of pannenkoeken op het menu. De activiteiten zijn kosteloos en als het spannend is om alleen te komen mag er iemand meegenomen worden. Van te voren aanmelden is verplicht en kan tot 2 juni. Aanmelden kan via jongehelden@woej.nl Vermeld hierbij naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer.
Meer informatie is te vinden op www.woej.nl of op Instagram jongeheldenlv.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter