Christine Kliphuis uit Leidschendam-Voorburg wordt aangereden door een appende automobilist en vanaf dat moment verandert haar leven ingrijpend. Uiteindelijk blijkt dat ze hersenletsel aan de klap heeft overgehouden en dat ze haar werk niet meer kan oppakken. Reden voor een aangrijpend boek: ‘Klap- als een ongeluk je leven op zijn kop zet’. Het verschijnt eind deze maand.

Wat gebeurt er met je als je gewone leven ineens tot stilstand komt door een heftige whiplash? Als je herstel maar niet opschiet, terwijl je je leven zo graag weer wilt oppakken? Als je jezelf niet meer herkent door problemen in het functioneren van je brein en het onzichtbare letsel bij je re-integratie tot misverstanden en onbegrip leidt? Als de balans uit je relatie is en je samen een nieuwe vorm moet vinden? Hoe werk je aan je nieuwe normaal?

In dit indringende en verhelderende boek laat de auteur de lezer meereizen in haar verhaal, waarin ze de emoties en het proces voelbaar maakt. Klap – als een ongeluk je leven op zijn kop zet | Christine Kliphuis (tekst) | Omvang 240 bladzijden | ISBN 9789050191197 | Prijs € 19,50 | Deze titel verschijnt ook als e-book.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter