Watersportliefhebbers die van avontuur houden kunnen voor het tweede jaar terecht bij Extreme Watersport in recreatiegebied Vlietland. Men kan zich uitleven met een Flyboard, Hoverboard of Jetpack maar men kan het ook rustiger aandoen met een Peddleboard. Instructeurs van Extreme Watersport brengen u de fijne kneepjes bij en dan kunt u, voorzien van een zwemvest, van start gaan. Vliegen boven het water met snelheid van wel 30 kilometer per uur, hoe gaaf is dat! Extreme Watersport is gevestigd aan de Rietpolderweg 1C Leidschendam (Recreatiegebied Vlietland). Voor nadere informatie bel 06 – 5471 0470 of mail naar info@extremewatersport.nl U kunt ook op de site https://www.watersportvlietland.nl/extreme-watersport/ kijken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter