Een deel van de nieuwbouw van The Mall of the Netherlands kan bijna in gebruik worden genomen. Dat blijkt uit een nieuwsbrief van Leidsenhage. Zoals het er nu naar uit ziet zullen de volgende winkels openen op 19 juni: Jumbo, Tunderman, Van Haren, Kruidvat, Heren van Beest, Etos, Holland & Barrett, Casa, Jeans Centre, Intertoys, Daka, Action, Schoonenberg, Hans Anders, Body Shop, Douglas, Nolten. Gerry Weber opent de winkel eind augustus. De unit boven Jumbo Foodmarkt is verhuurd aan Media Markt. Deze winkel zal, vanwege de latere start van de afbouw werkzaamheden, eind september openen.

De pandeigenaar van het C&A-pand, Redevco, is elders gestart met aanpassingen aan de gevel van het pand voor de winkels C&A, Miss Etam en Time Store. Het verwijderen van het metselwerk en het slopen van een aantal delen van de vloer is inmiddels uitgevoerd, maar heeft iets langer geduurd dan vooraf werd verwacht. Het realiseren van onder andere de nieuwe gevel is gestart en in juli en augustus zullen de nieuwe puien geplaatst worden. Timestore is tijdelijk verhuisd naar de nieuwe winkelunit die in de gevel is gecreëerd en zal in een latere fase weer terugkeren. C&A zal gedurende deze werkzaamheden sluiten tussen naar verwachting eind juni en begin september en Miss Etam zal sluiten tussen naar verwachting begin juli en medio juli.

De sloop van de gevel van het voormalige V&D gebouw aan de kant van de Berkenhove is afgerond. Onlangs is gestart met de sloop van de gevel aan de parkeerterrein zijde. Deze werkzaamheden duren naar verwachting circa een maand. Eind juni zullen alle huurders het pand hebben verlaten dan wel verhuisd zijn en begin juli start de interne sloop van het gebouw.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter