Nieuws
Verkeersregelaars springen bij op Leidsekade

Verkeersregelaars gaan helpen bij de afvoer van puin van de gesloopte opstallen aam de Leidsekade. De aannemer is gestart met de asbestsanering uit de gebouwen achter de Leidsekade 6-10. Na die sanering gaat de aannemer verder met de sloop van de gebouwtjes. Om het puin af te kunnen voeren moet de aannemer tegen de rijrichting inrijden. Er worden verkeersregelaars ingezet  op momenten dat tegen de rijrichting ingereden wordt. In verband met het groot onderhoud Nieuwstraat en Damhouderstraat is gevraagd of het terrein als tijdelijke parkeerlocatie gebruikt kan worden. De gemeente heeft de ontwikkelaar gevraagd of dit inderdaad mogelijk is. In juni hoopt men hier duidelijkheid over te kunnen geven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter