Nieuws
Blauwe zone in parkeergarage Damplein

Om de parkeerdruk in Leidschendam Centrum te verlagen wordt vanaf juni een blauwe zone ingevoerd in de parkeergarage Damplein. Met deze maatregel worden langparkeerders uit de garage geweerd, zodat er dicht bij de winkels meer parkeerruimte ontstaatDe blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 18:00 uur, met een maximale parkeerduur van 2 uur. Horecabezoekers hebben op deze manier vanaf 16:00 uur de mogelijkheid om te parkeren en tot ’s avonds in het gebied te blijven. Omwonenden krijgen maximaal twee ontheffingen per adres. De komende maanden wordt gekeken naar het parkeerbeleid op straat. Dit kan mogelijk nog leiden tot een aanpassing van de ontheffingsregeling.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter