Nieuws
Huisartsenpost terug in Antoniushove

In de week van 1 juli opent de huisartsenpost in ziekenhuis Antoniushove de deuren. De post is van maandag tot en met vrijdag open tussen 17.00 en 24.00 uur. Op zaterdagen en zondagen zijn de openingstijden 08.00 tot 24.00 uur. Voor erkende feestdagen geldt een aparte regeling waarbij de post de dag er voor van 17.00 tot 24.00 uur open is, en op de dag zelf van 08.00 tot 24.00 uur. Dat heeft de ziekenhuisgroep HMC, eigenaar van Antoniushove bekend gemaakt. Begin 2017 ging de huisartsenpost in Antoniushove dicht toen daar de afdeling spoedeisende hulp werd opgeheven. Beiden gingen naar ziekenhuis Bronovo. Nu dat in juli een zogenoemd ‘weekziekenhuis’ wordt (alleen open van maandag 6.00 uur tot en met vrijdag 18.00 uur) verdwijnen beiden daar weer. De spoedeisende hulp gaat naar ziekenhuis Westeinde; de huisartsenpost komt naar Leidschendam-Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter