Nieuws
Nieuwe informatieronde over subsidiestelsel

De gemeente onderneemt een nieuwe poging om verenigingen, stichtingen en andere belanghebbenden te informeren over de nieuwe subsidieregeling. Dat gebeurt woensdag 5 juni in het raadhuis te Leidschendam. En nu met uitleg, zo wordt in de uitnodiging beloofd. Een eerdere bijeenkomst verliep rumoerig, omdat van de aanwezigen verwacht was dat zij hun mening over de voorgestelde regeling – met zogenaamde overlegtafels – zouden geven. Die bleken echter totaal niet op de hoogte van de inhoud van de plannen. Genoeg reden ook voor de gemeenteraad om op de rem te trappen. Die mag nu volgende maand een beslissing nemen over de voorstellen. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via de website van de gemeente.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter