Komende maandag gaat de 43e editie van de Avond4daagse Voorburg van start. Deze duurt van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei. Start is iedere avond om 18.30 uur vanaf het clubhuis van korfbalvereniging  VEO op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom 4B.  Men kan zich online inschrijven én betalen. Inschrijven op de 1e wandelavond kan  ook. U betaalt dan € 5,50 (contant of per pin).

Meedoen is super gezellig én gezond. Dat vinden de organisatoren, de vele sponsoren  en ook gemeente Leidschendam-Voorburg en Sport en Welzijn (SenW). Laatstgenoemde ondersteunt de Avond4daagse met het project Goed bezig! waarmee gezonde voeding, water drinken en lekker sporten en bewegen wordt gepromoot onder kinderen van 0 tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Dit doen ze door onder meer bij sportevenementen gratis fruit aan te bieden en promoot Goed bezig!-mascotte Druppie het (kraan)water drinken. Om kinderen te belonen voor hun deelname aan de Avond4daagse Voorburg  krijgt ieder kind aan het eind van de laatste wandelavond van SenW met medesponsoring van de Rabobank een leuk springtouw.

Ook in Leidschendam wordt natuurlijk gewandeld. Hier lopen weer honderden deelnemers routes van 5 of 10 kilometer. Op de laatste dag zullen de laatste kilometers onder begeleiding van drumfanfare Forum Hadriani worden gelopen. Start en finish zijn bij Sportpark Duivesteyn aan de Veurselaan 109 in Leidschendam. Prijs bij voorinschrijving €5,00 p.p. met beloning / €3,50 zonder. De starttijden zijn maandag tot en met woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur. De starttijden op donderdag zijn 10km 17:30 en 5 km 18:15 uur. (foto Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter