Volgend weekend wordt in Park Vreugd en Rust het festival A Walink in the Park gehouden. Om de toegang tot alle activiteiten en optredens van artiesten gratis te houden, organiseren de initiatiefnemers op vrijdag 24 mei van 18.00 – 21.00 uur een groot Stads Walking Dinner in de grote paviljoen tent. Dat gebeurt in samenwerking met vier Voorburgse toprestaurants, the River, Papermoon, Central Park en Brasserie de Koepel. Elk van deze restaurants verzorgt een gang.
Het menu is:  Welkomstdrankje;  Bisque van kreeft door Central Park;  Caesarsalade met ansjovis en croutons door Brasserie de Koepel;  Gestoofde Sucade met asperges en een crème van bataat door restaurant Papermoon;  Op de huid gebakken kabeljauw met aardappels, anijs champignons en truffeljus door restaurant the River;  IJsje van IJS&Zo.
Reserveren kan voor 50 euro per walking dinner via www.awalkinthepark.nl Er zijn nog ongeveer 40 plekken vrij. Na 21.00 uur is het Muziekpark gewoon voor iedereen vrij toegankelijk voor het optreden van Anita Meyer. Het Theaterpark is die vrijdag al vanaf 17.00 open voor iedereen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter