De junioren van de Voorburgse Rugby Club zijn Kampioen Shield Poule geworden. Drie (landelijke) poule winnaars mochten hun krachten meten in de Shield Poule Junioren op het Sportpark de Bezelhorst in Doetichem. Ondanks dat Doetichem niet echt om de hoek is, was er, behalve de 17 spelers van de junioren, nog een veelvoud aan supporters afgereisd om ‘onze’ jongens moreel te ondersteunen. En met succes. Na de wedstrijd tegen CL SBN Junioren (eindstand 43-7) en de finale tegen CL Gelre Junioren (eindstand 36-0) zijn de junioren van VRC de terechte kampioen. Tijdens de prijsuitreiking werden ze geprezen om hun samenspel, technisch inzicht en discipline. Zo blijkt maar weer dat het harde werken van zowel de boys (en 1 girl) als ook van trainer/coach Julius Breinburg, trainer Sander van Ewijk en ¬†trainer special skills Rik van Dijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Meer informatie: https://voorburgserugbyclub.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter