Deze zondag zijn er drie gasten in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt John Eeltink naar de studio om zijn nieuwe single ‘d’r uit is d’r uit’ te laten horen. In 1992 produceerden Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg voor Max Muiderman het nummer “D’r uit is d’r uit”. Deze smartlap werd destijds in zowel Nederland als België grijs gedraaid. John Eeltink zong het lied altijd al luidkeels mee. Het leek hem daarom een enorme uitdaging om er een hedendaagse versie van te lanceren.

Daarna is om 13.05 uur de microfoon voor Bernardo te gast. Zijn nieuwe single is  ‘Je loog en bedroog’ . De tekst heeft Bernardo samen geschreven met Frank van Etten. Met deze nieuwe single wil hij zichzelf op de kaart gaan zetten en samen met Melody Music Sound wil hij er voor zorgen dat zijn zangcarrière een boost gaat krijgen. De 42-jarige zanger is van kinds af aan al bezeten van muziek. Hij leerde gitaar spelen, drummen en wist goed met een keyboard om te gaan. Op een gegeven moment nam hij plaats in een band. Tijdens de pauzes nam hij de microfoon in de hand om het zingen onder de knie te krijgen.

En dan om 13.35 uur is het tijd voor De PartyBroozz  om hun nieuwe plaat te laten horen. De PartyBroozz  is dé nieuwe feest act van Nederland, bestaande uit zangers Frank den Braber en Danny Robben. Ze hebben al ruim 35 jaar podiumervaring. Sinds een jaar hebben zij hun krachten gebundeld als gloednieuw feestduo en brachten als eerste de single ‘Is er een feestje vandaag’ uit.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter