Op zondag 26 mei kan iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg een eigen activiteit doen in de wei. Dit ter gelegenheid van het festival Natuurlijk LandStad, dat georganiseerd wordt op buitenplaats Molenwei, Stompwijkseweg 27. Het festival wil de stad naar het platteland brengen. Er wordt om 12.00 uur gestart. De afsluiting is om 17.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van demonstraties met dans, paarden, natuurwerk en kunst. Kinderen kunnen sleutelen met Repair Kid, hout bewerken, slootjespringen en meer.

Om 12.00 uur start een workshop carpoeira, van 14.00 en 17.00 uur draait DJ Bravon Excstatic Dance muziek en kan er op blote voeten gedanst worden in de oude silo onder de zon. Goede koffie wordt verzorgd door Vilter Coffee. U kunt mini pizza’s bakken of uw eigen picknick meebrengen. De organisatoren maken van Buitengoed Molenwei gedurende één dag podium, atelier en ontmoetingserf tegelijk. Bezoek is gratis. Wie met de auto komt kan die op het erf kwijt maar dat kost wel vijf euro. U wordt geadviseerd met de fiets te komen. Voor nadere informatie contact landstad2019@gmail.com of bel 06 – 2354 0047.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter