Nieuws
Parkeergarage kan goedkoper

De bouw van een parkeergarage aan de Rijnlandstraat/hoek Oude Trambaan in Leidschendam, kan goedkoper. Bouwer Schouten heeft de gemeente laten weten de garage voor 2,7 miljoen euro te willen bouwen. Beide partijen zijn daar nu over aan het onderhandelen. In de garage zouden tussen 40 en 44 plekken komen. Kosten per parkeerplek tussen 61.364 en 67.500 euro. B&W van Den Haag komen in een Nota over de mobiliteit in de stad met een heel ander cijfer. Volgens B&W van Den Haag kost een ondergrondse parkeerplek 50.000 euro. Indien dat bedrag ook voor Leidschendam zou gelden zou de geplande garage voor 2 tot 2,2 miljoen euro te bouwen zijn. Den Haag onderbouwt de eigen berekening niet. De offerte van Schouten is geheim.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter