Nieuws
U zegt het maar: Wie zag de aanrijding?

Een opvallend bericht opFacebook, dat we graag met u delen. ,,Daniëll is vanmorgen tussen 08.30 en 09.00 aangereden onderweg naar school op de Westvlietweg. Dit is gebeurd ter hoogte van de fiets oversteekplaats bij Wilhelmus. De chauffeur heeft navraag bij Daniëll gedaan. Maar is hierbij vergeten zijn gegevens achter te laten. Daniëll heeft wat schaafwonden in het gezicht en een pijnlijke pols. Op dit moment is hij erg geschrokken van wat er is gebeurd. Zijn fiets op het eerste gezicht niet veel schade, maar moet nog even na gekeken worden. Graag willen we weten of er iemand is die iets heeft gezien. Daniëll weet alleen nog een zwarte Golf die van Wilhelmus of van  sportpark Westvliet af kwam. De chauffeur is op de Westvlietweg rechtsaf gegaan. We willen graag in contact komen met de chauffeur.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter