Het is dit weekend feest aan de Burgemeester Sweenslaan in Leidschendam. Negen maanden geleden is  begonnen met het vergroten van de Dirk supermarkt. In deze maanden is het filiaal aan de achterkant vergroot, hierdoor kan de zaak groeien van 610 m2 naar 1252 m2 verkoopoppervlakte. Op 4 mei gingen de deuren dicht voor een totale verbouwing. In de afgelopen weken is het ‘oude’ gedeelte op het nieuwe gedeelte aangesloten. Jean-paul Kulk, de supermarktmanager vertelt: ,,Zondag 26 mei openen wij het herbouwde filiaal op grootse wijze, de eerste 250 klanten ontvangen gratis bloemen, maar wij hebben ook diverse scherp geprijsde openingsaanbiedingen. Wij heropenen niet alleen maar laten ook Leidschendam-Voorburg  kennismaken met onze nieuwe huisstijl. Wij zijn het tweede filiaal die de Dirk 2.0 stijl gaan voeren. Afgelopen dinsdag (21 mei) had filiaal Alblasserdam de primeur.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter