De zon scheen lekker op de  derde avond van de wandel vierdaagse Leidschendam en de wandelroute liep van het sportpark naar poldermolen De Vlieger uit 1621. Daar wilden heel veel kinderen, maar ook hun ouders of begeleiders graag op de foto. Dan langs de Veldzichtkade en de Westerlookade naar het Juliana-Bernhard park. Daar stonden veel kraampjes van de deelnemende basisscholen opgesteld. Via de Parkweg en Laan van Leeuwesteyn weer terug tot vlak voor molen De Vlieger rechtsaf werd geslagen naar het voetpad langs de spoorlijn. Via het Oosteinde naar de zuidelijke ingang van het Sytwendepark. Daar werd de heuvel beklommen en soms moeizaam de kinderwagens en buggy’s voortgeduwd. De twee ganzen met hun kroost maakten zich al blazend uit de voeten. De heuvel af ging sneller en via drie bruggetjes werd langs de Doctor Beguinlaan de finish bereikt. Het bestuur sprak over 700 ingeschreven kinderen en geschat minstens 300 begeleiders. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter