Komende zaterdag, tussen 15.00 en 17.00 uur, wordt tijdens het ‘A Walk in the Park-festival’ de Gemeentelijke Cultuurprijs 2019 uitgereikt. Er zijn vier categorieën. Drie winnaars worden door de jury bepaald, maar de Publieksprijs wordt gewonnen door de genomineerde met de meeste stemmen. Stemmen op de Publieksprijs kan tot donderdagavond 23 mei  24.00 uur via de website www.awalkinthepark.nl Op dit moment is een nek-aan-nek race gaande tussen Arnold Jehee en Stephan Evenblij. Zij zijn samen met Bert Winter tevens de genomineerden voor de categorie Individueel.

Dans aan de Vliet, het Huygens Festival en de Talentenloods zijn de genomineerden in de categorie Instelling. Daarnaast zal de jury onder aanvoering van oud-cultuur wethouder Tilly Zwartepoorte ook een Stimuleringsprijs toekennen. De winnaars worden tijdens de feestelijke uitreiking bekend gemaakt. De uitreiking is in de grote paviljoentent tegenover de muziekkoepel in Park Vreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg. Het programma: 15.00 uur Ontvangst; 15.15 uur Aanvang uitreiking Cultuurprijs m.m.v. Dans aan de Vliet, Dance Factory, Flow Performing Arts, en operagezelschap Cateau met een stukje opera over Mevr. de Bronovo; 16.15 uur Naborrel met live muziek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter