GBLV is er als de kippen bij om steun te betuigen aan het festival A Walk in the park. ‘De fractie  heeft met spijt kennis genomen van de melding van de organisatie van A Walk in the Park dat 2019 de laatste editie is. A Walk in the Park is één van de succesvolle evenementen in de gemeente Leidschendam-Voorburg met een grote bekendheid, een prima sfeer en een groot aantal bezoekers. De onzekerheid over en de hoogte van de gemeentelijke subsidie betekent nu het einde van A Walk in the Park’.

 GBLV-gemeenteraadslid Hans Peter Klazenga vindt het ontstellend jammer dat A Walk in the Park gaat verdwijnen. ,,Het is een evenement dat vanaf de start vijf jaar geleden nu niet meer is weg te denken in het evenementenaanbod in de gemeente. Het kan dan eigenlijk niet zo zijn dat de gemeente het stoppen van A Walk in the Park zo maar laat gebeuren. Wat GBLV/Gemeentebelangen betreft moet A Walk in the Park gewoon blijven.”

 GBLV heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college met daarin onder andere de vraag wat het college gaat doen om het festival te behouden. Daarnaast heeft GBLV een online petitie gestart met een oproep aan het college om te overleggen met de organisatie van A Walk in the Park over voortzetten van het festival en daarvoor voldoende subsidie beschikbaar te stellen. De online petitie is te vinden op: www.petities24.com/a_walk_in_the_park_moet_blijven

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter