Roeien door de Sluis is niet mogelijk, dus dan is de enige oplossing om de roeiboten van de 44ste Ringvaart Regatta er overheen te tillen. Veel vrijwilligers stonden klaar om de boten in de stellingen te plaatsen en overig materieel veilig naar de andere kant van De Sluis te vervoeren. De roeiers kregen daardoor tijd om wat te eten, of zich professioneel te laten masseren in zaal De Binnenhof naast de bekende Protestantse¬† Dorpskerk de Peperbus in Leidschendam. Na de verplichte rusttijd werden de boten in het water getild en de tocht naar de finish in Delft voor de laatste kilometers ondernomen. De terrassen rond De Sluis zaten overvol bij het mooie weer en de optredende muzikanten zorgden voor een vooral gezellige sfeer. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter