Vandaag begint de vijfde editie van het festival A Walk in the Park. Tot en met zondag is er van alles te beleven in Park Vreugd en Rust in Voorburg. Maar het lijkt meteen de laatste versie van het festijn te zijn. Organisator Dave Fisser heeft via social media bekend gemaakt ermee te stoppen. De onzekerheid rond de subsidie en een aantal aflopende sponsor contracten zijn de oorzaak.

Fisser: ,,Wij hebben enorm veel zin in deze jubileumeditie, maar meer dan vorige jaren was het dit jaar een enorme krachttoer voor de organisatoren om dit gratis festival weer mogelijk te maken in onze mooie stad. Het succes van A Walk in the Park gaat logischerwijs gepaard met toenemende kosten op het gebied van veiligheid, programmering en faciliteiten.”

,,Door de onzekerheid op het gebied van subsidie en aflopende sponsorcontracten moeten wij met pijn in ons hart bekend maken dat de komende editie van A Walk in the Park de laatste zal zijn. Wij kijken terug op vier geweldige edities waarin we veel geleerd hebben en bovenal trots zijn op ons enthousiaste publiek dat in grote getale kwam opdagen. Zij hebben genoten van o.a. lokaal talent, theater, kunst en lekkernijen en van de bekende en minder bekende artiesten op ons festival. Ook de honderden ouderen die deelnamen aan de meezing brunch, zullen we niet snel vergeten.”

,,Wij danken alle artiesten, instellingen, culinaire partners, vrijwilligers, sponsoren, participanten en bovenal de gemeente voor hun betrokkenheid. We hopen dat jullie dit weekend nog één keertje allemaal present zullen zijn, zodat we er met zijn allen een knallende afsluiter van kunnen maken.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter