Het was de slotavond van de Avond Wandel Vierdaagse (AW4D) zelfs redelijk warm. Er werd vanaf de start door de Verzetsheldenbuurt richting en daarna via de Damlaan naar De Vliet  gewandeld. Bij Molen De Salamander wilden veel wandelaars op de foto. En vanaf daar werd tot De Koppels doorgelopen en daarna terug naar het grasveld – via de Veursestraatweg – naast het Oude Raadhuis. Aldaar speelde Forum Hadriana om alle wandelaars te verwelkomen. Verscheidene basisscholen konden op deze locatie de herdenkingsmedailles al aan de deelnemende leerlingen uitdelen. Nadat alle wandelaars op het grasveld waren aangekomen vertrokken zij met Forum Hadriani voorop naar de officiële finish op het sportpark. Op de bijgaande foto slechts een paar AW4D vrijwilligers, maar alle vrijwilligers van de AW4D verdienen een eervolle vermelding voor hun inzet, omdat zij 4 dagen voor veel plezier, maar ook voor de veiligheid zorgden samen met het Rode Kruis voor veel kinderen, ouders en begeleiders. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter