Nieuws
Uitstel plannen Gravin Catharinalaan

Als het aan CDA en GroenLinks ligt gebeurt er voorlopig niets aan Gravin Catharinalaan in Leidschendam. Op het terrein waar vroeger een school stond en nu een speelvoorziening is willen B&W ook woningbouw mogelijk maken. GBLV wil de speelvoorziening behouden en uitbreiden. De partij heeft daarbij steun van omwonenden. Uit een eerder debat in de gemeenteraad bleek dat B&W op steun van een meerderheid kunnen rekenen. Daarbij is ook aangeboden om in de buurt van de Gravin Catharinalaan ook een nieuwe speelplek te realiseren. CDA en GroenLinks hebben B&W nu gevraagd de eigen voornemens pas in 2021 op te pakken, in samenspraak met omwonenden. Na afronding van dat overleg zou de gemeenteraad dan pas moeten oordelen. De gemeenteraad praat over twee weken opnieuw over de Gravin Catharinalaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter