Medewerkers van Unibail Rodamco Westfield (URW), bouwer van Mall of the Netherlands (het nieuwe Leidsenhage), zijn actief geworden op landgoed Schakenbosch. Daar hielpen ze de mensen van het wijkleercentrum Alles voor Elkaar, dat daar gevestigd is, met wieden van onkruid, het planten van jonge plantjes in de moestuin, het schuren en schilderen van de bankjes en het snoeien van bomen. De activiteit was één van de acht projecten waarbij 75 werknemers van URW de handen uit de mouwen staken. Dat deed men ook bij buitenplaats Molenwei, wijkcentrum De Blauwe Tram, de Leidschendamse speeltuinvereniging, scouting Damherten, Philadelphia Heeswijk, woonzorgcentrum Prinsenhof en woonzorgcentrum Het Anker. Met de inzet wil URW laten zien dat men geeft om de gemeente waar men actief is. Daarnaast wil men het duurzaamheidsbeleid onderstrepen. URW laat de werknemers één keer per jaar vrijwilligerswerk doen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter