Activiteiten
Meepraten over duurzaamheid

De Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg organiseert morgen, maandag 27 mei, een inloop- en informatieavond over duurzaamheid. Deze wordt gehouden in wijkcentrum De Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg. Aanvang 20.00 uur.

Tijdens deze avond krijgt u een aantal korte presentaties op duurzaamheidsthema’s, zodat u een beeld krijgt wat er in het gemeentelijke uitvoeringsprogramma duurzaamheid staat en waar de Stichting Duurzaam zelf mee bezig is. Na de pauze kunt u uw eigen ideeën inbrengen en met ons van gedachten wisselen over wat er nog meer mogelijk is op het gebied van duurzaamheid in onze gemeente.

Het concept van het gemeentelijke uitvoeringsprogramma is op 30 maart gepubliceerd. Hierin staan alle acties die de gemeente wil uitvoeren om de duurzaamheid van en in onze gemeente te vergroten. De komende maanden vinden gesprekken plaats met maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting Duurzaam. Om tot een goede inhoudelijke en maatschappelijk gedragen inbreng te komen, wil Stichting Duurzaam graag de ideeën van inwoners kunnen meenemen. Het concept-Uitvoeringsprogramma kunt u vinden op www.lv.nl of aanvragen via de Stichting Duurzaam marjanvangiezen@icloud.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter