Het tweede lesblok van de Brede School Stompwijk is al een tijdje bezig. Voor leerlingen van de Maerten van den Veldeschool organiseert buurtcoach Martijn de Zoete (Sport en Welzijn) ‘Music Monday’ in samenwerking met Zangstudio The Voice en Fanfare Juliana Stompwijk. Buurtcoach Martijn de Zoete (SenW) van Brede School Stompwijk heeft na de succesvol verlopen eerste naschoolse lesperiode ook voor het tweede lesblok leuke en leerzame activiteiten geprogrammeerd. Leerlingen van de Maerten van den Veldeschool spelen na schooltijd met boekverhalen op het Leerplein, doen mee met de Kinderkunstclub of volgen een stoere Bootcamp training. De maandag staat in het teken van muziek.

Tijdens ‘Music Monday’ is het muziek wat de klok slaat. Kinderen uit groep 5 tot en met 8 krijgen zangles en leren blokfluit spelen (groep 3 en 4). De muzikanten in de dop leren de basisbeginselen van de instrumenten, zoals wat melodieën betekenen en ritmes spelen. Zangcoach Marian Pijnaker van Zangstudio The Voice heeft veel ervaring met lesgeven aan de jeugd. Ze werkt al een aantal jaren voor de Brede School Leidschendam-Voorburg. ,,Het is een heerlijke groep om mee te werken. We zijn hard aan het repeteren voor het optreden van 3 juni. Erg leuk om de meiden te kunnen ontvangen in onze eigen zangstudio.” 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter