Vandaag om 12:30 uur komt Wilmo naar de studio van Midvliet om in het programma Kakafonie zijn nieuwe single ‘Tot over mijn oren’ te laten horen. Een muzikale ontdekkingsreis zo betitelt Wilmo (Verwoert) uit Opheusden zijn muziek.

Na Wilmo is om 13:05 uur is Johnny Leijen te gast. ‘Twins’. Dat is de nieuwe single van Johnny Leijen. Vernieuwend en compleet anders van deze Nederlandstalige zanger. Deze keer zingt hij het verdriet van een verloren kind van zich af.

Om 13:35 uur  laat Simone Eversdijk haar nieuwe plaat ‘Ik kan zonder jou’ te laten horen. ‘Ik kan zonder jou’, uitgebracht op Mickim Music, is de vierde single van Simone Eversdijk uit Zevenbergen, die pas een jaar geleden debuteerde als zangeres. Met haar nieuwste single gaat ze nog meer de moderne popkant uit.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter