Nieuws
Nieuw plan voor bouw aan Van Ruysdaellaan

Projectontwikkelaar Van Wijnen uit Baarn heeft een nieuw plan gemaakt voor het terrein Van Ruysdaellaan 41-57 in Leidschendam, op de hoek met de Noordsingel en de J.S. Bachlaan. Dat wordt nu voor de gemeente bekeken en met omwonenden besproken.

Het plan gaat nog steeds uit van de sloop van het bestaande kantoorpand aldaar. Het ombouwen van dat pand tot woningen zou te veel gaan kosten. Bovendien is er te veel geluidhinder door verkeer op de Noordsingel.

Behalve woningen, waarvan een deel in de sociale sector, komen er ter plaatse ook bedrijfsruimten inclusief kantoorruimte. Volgens het bestemmingsplan mag de nieuwbouw aan de kant van de J.S. Bachlaan 16 meter hoog worden, aan de kant van de Noordsingel 20 meter.

Volgens de ontwikkelaar is het de bedoeling het gebied rond winkelcentrum Leidsenhage te verbeteren. Het zal nog wel de nodige jaren gaan duren voordat de voornemens gerealiseerd zijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter