Activiteiten
Praten over persoonlijkheidsproblematiek

Vanavond wordt in de Koningkerk, Br. Ingenhoeslaan Voorburg, een voorlichtingsavond over persoonlijkheidsproblematiek gehouden. Aanvang 19.30 uur; toegang gratis. Organisator is Rivierduinen, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Mensen met persoonlijkheidsproblematiek hebben een sterk gekleurde manier van denken en waarnemen. Hierdoor krijgen zij een vervormd beeld van zichzelf en van hun omgeving. Men vindt het lastig om grip op gevoelens en gedachten te krijgen en heeft vaak problemen met andere mensen. Ongeveer tien procent van de volwassen bevolking lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis. Meer informatie? Kijk op www.rivierduinen.nl/agenda, bel 070 – 444 1264 of mail naar preventie.LDZM@rivierduinen.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter