Eindelijk was het zover: Westvliet went muddy! ,,Na de editie in 2018 was het idee ontstaan om het grootser aan te pakken”, vertelt Paula Brekelmans van het sportcentrum. ,,Uiteindelijk zijn we met 33 vrouwen door de modder gekropen, hebben we obstakels overwonnen en hebben alle Westvliet Angels de finish gehaald. En wat was het een feest, de sfeer was goed, het zonnetje scheen. Er komt zeker een volgende editie van dit event. En ook zullen er meer soortgelijke gebeurtenissen volgen. Interesse? Hou dan onze website in de gaten, of mail naar info@westvliet.nl .” Dit Westvliet-event is mede mogelijk gemaakt door Decathlon, Promogifts, Juicy Juice, Body en Fit, Nada nothing added, Red Bull, Blueprint by Liesbeth Booij, IforBeauty.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter