Wie reclame wil maken met een sandwichbord, hoeft daarvoor niet meer naar de gemeente. Voor het plaatsen van een bord aan weerszijden van een paal of boom kan men vanaf 1 juni contact opnemen met ESH Media. Voorheen verliep dit via de gemeente. Er zijn 100 borden beschikbaar in de gemeente. Daarvan zijn altijd 20 voor lokale verenigingen en de gemeente. De overige 80 borden kunnen ingezet worden door commerciële partijen. Aanvragers hoeven geen vergunning meer aan te vragen bij de gemeente. Voorheen moest de vergunningaanvraag minstens drie weken van tevoren plaatsvinden. In de nieuwe situatie kunnen borden op elk gewenst moment aangevraagd worden bij ESH Media. Plaatsing blijft afhankelijk van beschikbaarheid. Voor lokale verenigingen is het drukwerk en plaatsen van borden gratis. Commerciële partijen betalen een bedrag per dag. Tot slot komen er vaste frames voor de sandwichborden. Dit zorgt voor een mooi gezicht in de openbare ruimte. (foto: ESH Media)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter