Cartouche heren 1 heeft het eerste duel om promotie naar de hoofdklasse verloren. Op eigen veld ging de ploeg met 1 – 2 ten onder tegen HC Tilburg. Morgen, zaterdag, staat de tweede wedstrijd in de agenda, dan in Tilburg. Winnen de Tilburgers ook die ontmoeting dan is het voor Cartouche afgelopen. Zo niet dan volgt zondag de beslissende derde wedstrijd weer in Voorburg. Precies op tijd voor het eerste thuisduel van Cartouche openden de wethouders Nadine Stemerdink en Astrid van Eekelen woensdag een nieuwe toegang tot het parkeerterrein van Cartouche aan de Noordsingel. Helaas bleek die donderdag niet met borden te zijn aangegeven. In plaats daarvan stonden door de hele wijk Damsigt borden die automobilisten naar de parkeerplaats verwezen. De ingang van het hockeycomplex aan de Veurselaan was dicht. Dus moesten automobilisten zich een weg banen via de Mauvelaan en de Van Ruysdaellaan; iets dat door de nieuwe toegang aan de Noordsingel nu juist vermeden moest worden. (foto Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter