In De Oranjehoek aan de Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg wordt zondag 9 juni een bijeenkomst gehouden van het Nabestaandencafé ‘Jij Ontbreekt’.  Deze keer staat het thema ‘Vakantie en rouw’ centraal. Dit onderwerp zal in de vorm van een vakantiebeurs worden gepresenteerd. Doel is om nabestaanden in de regio van Voorburg- Leidschendam op een laagdrempelige wijze informatie aan te bieden over alleenstaande reizen, groepsreizen en andere mogelijkheden, onder het genot van een drankje en een hapje. Tevens zijn er vrijwilligers aanwezig op de Vakantiebeurs die beschikbaar zijn voor een luisterend oor. Alle nabestaanden zijn welkom om op 9 juni langs te komen tussen 13.00 en 16.00 uur en vakantie mogelijkheden te ontdekken waar men het bestaan misschien nog niet van wist. Er kan zelfs een reismaatje worden gezocht! Meer info is te vinden op de website  www.jijontbreekt.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter