Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Zaterdag vierdeklasser SEV speelt morgen om 14.30 uur op eigen terrein de eerste wedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Tegenstander is Quintus uit Kwintsheul, de nummer vier uit 4D. Indien SEV wint speelt men op 8 juni tegen de winnaar van de ontmoeting Maasdijk – TOGB. Wordt ook die partij gewonnen dan speelt SEV op 15 juni de finale om promotie.

Zondag tweede klasser Stompwijk’92 komt in de nacompetitie om klassenbehoud op 10 juni uit tegen SV DONK uit Gouda, de nummer drie uit de derde klasse Hoog A. Winnen de Stompwijkers dan moet men op 16 juni spelen tegen de winnaar van het duel Xerxes DZB – Dubbeldam of DIOS. Levert die ontmoeting ook een zege op dan speelt Stompwijk’92 op 20 juni de finale om ook volgend seizoen in de tweede klasse te mogen spelen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter