De ‘Groene Cirkel Bijenlandschap’ organiseert tot en met 9 juni een fotowedstrijd waarbij u foto’s kunt insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap. Er zijn mooie prijzen te winnen en de foto’s kunnen gebruikt worden bij de acties van Groene Cirkel Bijenlandschap. Groene Cirkel Bijenlandschap werkt aan een netwerk van bloemrijke bermen, erven, tuinen, parken, bedrijventerreinen, en recreatie- en natuurgebieden. Zo krijgen de bijen een groter leefgebied en worden ze minder kwetsbaar. Wie mee wil doen moet naar de site www.bijenlandschap.nl om de foto’s up te loaden. Een jury bepaalt welke drie foto’s een prijs winnen. De prijsuitreiking vindt op 22 juni plaats. Om mee te doen ga naar https://1.shortstack.com/PM12P4

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter