De jaarlijkse Buitenspeeldag in de Prinsenhof heeft dit jaar een extra feestelijk tintje. Presentatrice Nienke van Dijk van jeugdzender Nickelodeon opent de Buitenspeeldag op woensdag 12 juni op de Richard Krajicek Playground. Uiteraard ontbreekt ook SpongeBobSquarePants niet tijdens deze gezellige speelmiddag.

Tijdens Buitenspeeldag in de Prinsenhof kunnen kinderen meedoen met onder meer longboarden, knutselen en een spel van Avalex. Ook zijn er moestuinactiviteiten, een coole speurtocht door het park en wordt SpongeBob vereeuwigd in stoepkrijt. Als klap op de vuurpijl is er een meet & greet met Nienke van Dijk, presentatrice bij televisienetwerk Nickelodeon.

Programma
13:00 uur Onthulling kunstwerk door wethouder Stemerdink
13:15 uur Officiële opening door Nienke van Dijk & SpongeBob (Nickelodeon)
13:30 uur Start sport- en spelactiviteiten &
Meet & Greet met Nienke van Dijk & SpongeBob
15:30 uur Einde Buitenspeeldag

In geval van regen wordt het middagprogramma aangepast. Houd hiervoor de Facebook pagina van SenW in de gaten (@SenWLV) Download de flyer van Buitenspeeldag op www.senw-lv.nl/events/buitenspeeldag-2019/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter