Nieuws
Nieuw bestemmingsplan Schakenbosch

B&W laten een nieuw bestemmingsplan maken voor landgoed Schakenbosch in Leidschendam. Daardoor moet bebouwing van het terrein mogelijk worden. Schakenbosch b.v. wil er zo’n 300 woningen neer gaan zetten, inclusief zorgvoorzieningen. De gemeente spreekt van ‘een plan om dit terrein hoogwaardig en duurzaam te ontwikkelen tot een aantrekkelijke groene woonomgeving met ruimte voor maatschappelijke en overige functies’. Zonder wijziging van het bestemmingsplan kan dit echter niet gerealiseerd worden. Het bestemmingsplan ‘Schakenbosch’ geldt voor het gebied dat aan de noordzijde wordt begrensd door de jeugdinrichting Schakenbosch/sportpark Kastelenring/spoorlijn Leiden-Den Haag en aan zuidzijde door de Veursestraatweg (N447).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter