Nieuws
Nieuwbouw Feithplein Voorburg krijgt vorm

Een gigantische ‘artist impression’ siert sinds kort een al jaren leegstaand kantoorgebouw aan het Feithplein in Voorburg. De Maese Woningen uit Rotterdam laat daarop zien hoe het nieuwe plein er uit komt te zien. Het kantoorpand wordt net als het ‘zusje’ aan de andere kant van het plein omgebouwd tot woningen. Er komen in totaal 116 flats, zowel koop als huur. Op de hoek van het plein en De Vliegerlaan krijgt niet alleen theater Ludens een nieuwe ingang, er komt ook een theatercafé. Het Feithplein zelf wordt van een betegelde vlakte omgezet in een groene oase inclusief zitjes. De bouwplannen werden al in 2017 gepresenteerd. De Maese liet eerder weten eind 2020 de woningen te willen gaan opleveren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter