Activiteiten
Wandelen rondom Stompwijk

Zondag 9 juni, 1e Pinksterdag, staat Stompwijk in het teken van wandelen. IJsclub Nut en Vermaak organiseert voor de achtste maal de wandeltocht ‘Rondom Stompwijk’. Er kan op vier afstanden gestart worden: 7,5, 15, 20 en 30 km. U wandelt onder andere door parken en langs de prachtige plassen in de omgeving van Stompwijk (Buitenpark en Westerpark, Noord Aa en Vlietland) en loopt over dijken en door de polders van het Groene Hart. De organisatie hoopt u te verrassen op bijzondere plekjes waar u misschien nog nooit gelopen heeft. Onderweg ontvangen alle deelnemers bij de ‘Koek en Zopie’ een gezonde versnapering en/of drinken.

De routes worden voorzien van ondersteunende pijlen en linten, maar iedereen krijgt ook een gedetailleerde kaart en routebeschrijving mee. De start en finish zijn in de Brasserie van ‘de BLES’, Doctor van Noortstraat 154 in Stompwijk. De vertrektijden zijn als volgt: 30  km tussen 7.30 en 9.30 uur; 20  km tussen 8.00 en 10.00 uur; 15  km tussen 9.00 en 11.00 uur; 7,5 km tussen 9.30 en 12.00 uur.

Om mee te lopen betalen volwassenen € 5,-. Jeugd tussen de 8 en 15 jaar betaalt slechts € 2,50 en kinderen onder de 8 jaar mogen gratis mee wandelen. Alle deelnemers kunnen bij terugkomst in horecagelegenheid ‘de BLES’ kiezen tussen een consumptiebon of een herinneringsmedaille. Kijk voor meer informatie op http://www.ijsclubstompwijk.nl/

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter