Wonen bij Sophie, Van Schagenstraat 9 in Voorburg, stopt er mee. De zaak wordt opgeheven. De ‘woonwinkel’ zat er sinds 2015. Er wordt nu opheffingsuitverkoop gehouden met een 20 procent korting. Over de reden van de sluiting is verder niets bekend. Ook Susan Mode, Koningin Julianalaan 282 (winkelcentrum Julianabaan) houdt er mee op. De winkel houdt nu een opheffingsuitverkoop. In hetzelfde winkelcentrum opent wel een nieuwe zaak binnenkort de deuren. In het pand van Van Wijngaarden gedenktekens, Frans Mortelmansstraat 2 in Voorburg, komt een Sushi afhaalrestaurant. De nieuwe huurder van het pand heeft daarvoor vergunning bij de gemeente aangevraagd. Wanneer het restaurant start is nog onduidelijk. Eerst is nog een verbouwing van de locatie en nieuwe inrichting nodig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter