Drie dagen eten, drinken en genieten van muziek. Dat belooft de organisatie van het Foodstockfestival dat van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni wordt gehouden op de evenementenlocatie Prins Bernhardlaan in Voorburg (Noteboompark). Het evenement is gratis toegankelijk. Omdat 2019 een jubileumjaar is voor zowel Foodstock als Woodstock (een belangrijke inspiratiebron) pakt de organisatie van het foodtruck festival extra groots uit. Er is een nieuwe huisstijl gelanceerd en op basis hiervan heeft ook de complete decoratie van het terrein een facelift gekregen. Daarnaast zal het kinderplein nog verder worden uitgebreid voor nog meer speelplezier voor de allerkleinsten. Om de service richting de bezoekers nog verder te verbeteren is het muntensysteem afgeschaft en zijn overgebleven munten dus verleden tijd. We kijken ernaar uit om er samen met jullie een heerlijk weekend van te maken. Openingstijden: vrijdag 21 juni 16.00 – 23.00 uur; zaterdag 22 juni 14.00 – 23.00 uur; zondag 23 juni 12.00 – 21.30 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter