Oud-wethouder Lia de Ridder (D66) heeft in de nadagen van haar wethouderschap nog een opleiding/studie gevolgd die de gemeente 1450 euro heeft gekost. Zij deed dat in de periode 1 januari tot 5 juni 2018. B&W deden vanaf 1 januari eigenlijk niets meer omdat de campagne voor de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart liep. Direct daarna begonnen de onderhandelingen voor de vorming van een nieuw college van B&W. De Ridder was lijsttrekker voor D66. Sinds eind 2017 zat ze echter ziek thuis. Ze dook pas kort voor 21 maart weer op. Na de stembusgang was De Ridder korte tijd gemeenteraadslid. In juli vertrok zij echter naar Wassenaar om daar wethouder te worden. Welke opleiding/studie De Ridder op gemeentekosten volgde, en wanneer precies, is niet bekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter