Mening
U zegt het maar: ‘Foeilelijk’

De Maese Woningen typeert de renovatie van de twee gebouwen aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg als volgt: ‘Op een unieke locatie aan het Feithplein in Voorburg, naast winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark, transformeert De Maese Woningen twee kantoortorens en het tussengelegen plein naar een nieuwe aantrekkelijke woonomgeving met ruime appartementen, diverse voorzieningen op de begane grond en een groene binnentuin waar het prettig verblijven is’. Men verwijst nog terloops naar het prachtige uitzicht dat men heeft over Voorburg en de skyline van Den Haag. Maar hoe zit het met ons uitzicht? Vinden we het erop vooruit gaan na de metamorfose? Ik niet. Ik vind het foeilelijk’.

(Bram Visser, Voorburg, met uitzicht op het Feithplein…)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter