Nieuws
Voetbalweekeinde: SEV naar volgende ronde

SEV heeft de volgende ronde bereikt in de strijd om promotie naar de derde klasse. De zaterdag vierdeklasser won op eigen veld met 3-2 van Quintus. Het was een moeizame bevalling. Al in de zesde minuut namen de bezoekers uit Kwintsheul de leiding. SEV voetbalde technisch beter maar had grote moeite met de lange halen en het vechtvoetbal van de bezoekers. Lat en paal stonden een gelijkmaker voor rust in de weg. Die kwam er wel in de 54ste minuut. Maar twee minuten later was het al weer 1-2. Bij Quintus vloeiden langzaam de krachten weg al wist men nog wel een keer de paal te raken. SEV kwam in de 72ste minuut op 2-2. Tien minuten later tikte de laatste man van Quintus een schot van Robin Schoew in eigen doel. Wat de bezoekers daarna ook probeerden, SEV speelde de wedstrijd geroutineerd uit. SEV speelt nu op 8 juni thuis tegen TOGB dat met 2-3 van Maasdijk won. TOGB zat bij SEV in de competitie. Toen werd SEV-TOGB 0-1.